Υποστηρικτές

sima peeps 100x100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (4ος όροφος), τ.κ. 105 53, Αθήνα

Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2105205927

Website: www.vfu.gr E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. FB: peeps.gr

 05 Ιουνίου 2017

Η ΠΕΕΠΣ στα εγκαίνια του Εθελοντικού

Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών Έβρου

 
 

Στα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών Έβρου που πραγματοποιήθηκαν στις 27 Μαΐου 2017, προσκλήθηκε και παρευρέθηκε η ΠΕΕΠΣ εκπροσωπούμενη από τον Περιφερειακό της Εκπρόσωπο Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης Στάθη Συμεωνίδη.


egkainia feres 1


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγος ΠΣ Βασιλείος Καπέλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και ο αντιδήμαρχος Φερών Νικόλαος Γκότσης. 


egkainia feres 2


Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτριος Ρίζος και Γεώργιος Καΐσας, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Π.Σ., εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου ενω της τελετής χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.


egkainia feres 3


Το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών εδρεύει στην ομώνυμη Δημοτική Ενότητα σε εγκαταστάσεις που παραχωρήθηκαν από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, στελεχώνεται από 13 εθελοντές πυροσβέστες που απέκτησαν πρόσφατα την ιδιότητα και υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης.


 
Από το Γραφείο Τύπου
της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

 

Δείτε...

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις on line κοινότητες της Π.Ε.Ε.Π.Σ για να ενημερώνεστε με videos και φωτογραφίες

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Δείτε μας στο YouTube

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας
« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag

Bookmark and Share