Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2105205927

Η Ε.Π.Ο. τιμά τους Εθελοντές Πυροσβέστες

Παροχή δωρεάν εισιτηρίων για αγώνα της Εθνικής Ελλάδας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε πρόσφατη συνεδρίασή της αποφάσισε στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία στις 31 Αυγούστου 2017 να τιμήσει τον εθελοντισμό, την ΠΕΕΠΣ και τους Εθελοντές Πυροσβέστες για την ανιδιοτελή τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Για τον εν λόγω αγώνα θα διαμορφωθεί μια ειδική εξέδρα στη θύρα 17 του Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο Παλαιό Φάληρο και θα διαθέσει στην Ένωσή μας 90 εισιτήρια δωρεάν.

Όσοι συνάδελφοι (Εθελοντές Πυροσβέστες) επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, παρακαλούμε να μας αποστείλετε email στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 8 Αυγούστου με το Ονοματεπώνυμό σας, τον ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και ένα Τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς τα εισιτήρια θα εκδοθούν ονομαστικά.

Η παρουσία όλων μας θα είναι με στολή σταθμού καθώς θα υπάρξει προβολή της εκδήλωσης στα ΜΜΕ.

Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι 21:45 αλλά θα πρέπει να είμαστε νωρίτερα στο γήπεδο. Για την ακριβή ώρα και το σημείο προσέλευσης θα σας ενημερώσουμε όταν λάβουμε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης από την Ε.Π.Ο. λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Για τα εισιτήρια θα προηγηθούν τα μέλη της ΠΕΕΠΣ και εν συνεχεία τα Μη μέλη. Οι δικαιούχοι εισιτηρίου θα ενημερωθούν περίπου στις 10 Αυγούστου.

Δείτε...

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στις on line κοινότητες της Π.Ε.Ε.Π.Σ για να ενημερώνεστε με videos και φωτογραφίες

Βρείτε μας στο Facebook