Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2108044799

Αθήνα, 07-12-2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάντηση της ΠΕΕΠΣ με τον Αρχηγο Π.Σ.

Την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 «Ημέρα Εθελοντή Πυροσβέστη» αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μάκη Τσιουγκρή συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Π.Σ. Βασίλειο Ματθαιόπουλο.

PEEPS APS 2018

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Π.Σ. Πύραρχος Αναστάσιος Σωτήρχος, η αντιπροσωπεία είχε την δυνατότητα να αναπτύξει τα προβλήματα που απασχολούν τους Εθελοντές Πυροσβέστες με κυριότερο αυτό της έλλειψης Μέσων Ατομικής Προστασίας. Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την στήριξή του στο θεσμό και έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για όλα τα θέματα. Αναφορικά με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας αλλά και τις στολές μαχίμου υπηρεσίας, ο κ. Αρχηγός ανέφερε ότι έχει συμπεριληφθεί σχετικό αίτημα στο πακέτο προτάσεων που έχει υποβληθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ώστε μέρος της σημαντικής δωρεάς προς το Π.Σ. να διατεθεί και για την προμήθεια μεγάλου αριθμού στολών επέμβασης, αρβύλων πυρόσβεσης, κρανών δασοπυρόσβεσης και γαντιών. Επίσης αποδέχτηκε την πρόταση της Π.Ε.Ε.Π.Σ. ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα χορήγησης στολής μαχίμου υπηρεσίας στους συναδέλφους των τελευταίων εκπαιδευτικών σειρών, που εξακολουθούν να εκτελούν υπηρεσίες με τα πολιτικά τους ρούχα, από το υπάρχον απόθεμα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.