Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2108044799

Αθήνα, 21-02-2019

Κατάθεση Υποψηφιοτήτων για Μέλος του Δ.Σ. και της Ε.Ε. της ΠΕΕΠΣ

Διενέργεια Ψηφοφορίας και μέσω Ηλεκτρονικού Συστήματος

Όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΠΕΕΠΣ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με την χρήση του συστήματος «ΖΕΥΣ» το οποίο εξασφαλίζει το απόρρητο και αδιάβλητο της διαδικασίας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκλογές είτε ως Υποψήφιοι (για Διοικητικό Συμβούλιο ή Εξελεγκτική Επιτροπή) είτε ως Εκλογείς θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και για το 2019 πριν τις παρακάτω ημερομηνίες ανά περίπτωση.

1. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2019 και να αποστείλουν την συνημμένη αίτηση που βρίσκεται στο site της Ένωσης συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (με αρχείο pdf ή φωτογραφία) στην Εφορευτική Επιτροπή  με email στο  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   μέχρι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 22:00 μ.μ.

2. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2019 και να το δηλώσουν στην Εφορευτική Επιτροπή με email στο  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 18:00 συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας το παρακάτω κείμενο:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σας ενημερώνω ότι είμαι οικονομικά τακτοποιημένος για το 2019 και επιθυμώ να ψηφίσω στις εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΠΕΕΠΣ που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαρτίου μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ EMAIL ΓΡΑΨΤΕ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει να λάβετε επιβεβαίωση από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Μπάμπη Ζάχαρη εντός 2 ημερών. Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του στο 6907004111

Σύντομα όλοι οι συνάδελφοι θα λάβετε email που θα σας ενημερώνει εάν είστε ή δεν είστε οικονομικά τακτοποιημένοι. Σε περίπτωση όπου δεν λάβετε κανένα τέτοιο mail παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον Γενικό Γραμματέα με (email ή τηλεφωνικά)

Στη συνέχεια στις 10 Μαρτίου η Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τους υποψήφιους.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν μέσω της Ηλεκτρονικής Διαδικασίας δεν θα μπορούν μετά να αλλάξουν τρόπο ψηφοφορίας. Όσοι δεν αποστείλουν σχετικό email θα θεωρηθεί ότι επιλέγουν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία στα Γραφεία την Ένωσης. Όσοι επιλέξουν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιηθούν οικονομικά και την ημέρα των εκλογών.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Προκειμένου να υπάρξει εξοικείωση με το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και να εντοπιστούν πιθανόν προβλήματα, περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθεί δοκιμαστική ψηφοφορία όπου θα κληθείτε να απαντήσετε σε 2 άσχετα ερωτήματα. Ο κάθε εκλογέας που έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να ψηφίσει μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας θα λάβει ένα email – σύνδεσμο τον οποίο θα πρέπει να πατήσει για να μεταφερθεί στην πλατφόρμα του συστήματος ψηφοφορίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη δοκιμαστική ψηφοφορία να ψηφίσετε όλοι όσοι δηλώσετε. Για την δοκιμαστική ψηφοφορία θα ακολουθήσει και επόμενη ανακοίνωση όπου και θα ενημερωθείτε για την ημέρα και ώρες διεξαγωγής.

Παρακαλείσθε να ελέγχετε τακτικά τα email σας (εισερχόμενα και spam / junk) προκειμένου να ενημερώνεστε εγκαίρως.

Τέλος, όλοι όσοι έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά με κατάθεση στην τράπεζα από τις 20/2/2019 και μετά και όλοι όσοι θα το κάνουν τις επόμενες ημέρες παρακαλούνται να μας στείλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το καταθετήριο της τράπεζας σε ψηφιακή μορφή στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από ώρα 11:00 έως και 16:00 στα Γραφεία της Ένωσης, Πειραιώς 31 (6ος Όροφος) στο κτήριο της ΠΕΠΥΔ Αττικής και της ΔΠΥ Αθηνών. Την ίδια ώρα θα διεξαχθούν και ηλεκτρονικά.

Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος ή κωλύματος οι εκλογές θα μετακινηθούν στις 31 Μαρτίου χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες.