Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


sima peeps 100x100

Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

Αρ. Αποφ. Πρωτ. Αθηνών 7929/2008, Αρ.Φακ. Νομ.Αθ. 19035

Πειραιώς 31 (6ος όροφος), τ.κ. 105 53Αθήνα 

Τηλ: 2132158247, 6980360855/6, Φαξ: 2108044799

Website: www.vfu.gr  E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   FB: peeps.gr


Αρ. πρωτ. 847
 Αθήνα, 07-12-2018


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


 Συνάντηση της ΠΕΕΠΣ με τον Αρχηγο Π.Σ.Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 05 Δεκεμβρίου 2018 «Ημέρα Εθελοντή Πυροσβέστη» αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μάκη Τσιουγκρή συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Π.Σ. Βασίλειο Ματθαιόπουλο.


PEEPS APS 2018


Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Π.Σ. Πύραρχος Αναστάσιος Σωτήρχος, η αντιπροσωπεία είχε την δυνατότητα να αναπτύξει τα προβλήματα που απασχολούν τους Εθελοντές Πυροσβέστες με κυριότερο αυτό της έλλειψης Μέσων Ατομικής Προστασίας. Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός εξέφρασε την στήριξή του στο θεσμό και έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για όλα τα θέματα. Αναφορικά με τα Μέσα Ατομικής Προστασίας αλλά και τις στολές μαχίμου υπηρεσίας, ο κ. Αρχηγός ανέφερε ότι έχει συμπεριληφθεί σχετικό αίτημα στο πακέτο προτάσεων που έχει υποβληθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ώστε μέρος της σημαντικής δωρεάς προς το Π.Σ. να διατεθεί και για την προμήθεια μεγάλου αριθμού στολών επέμβασης, αρβύλων πυρόσβεσης, κρανών δασοπυρόσβεσης και γαντιών. Επίσης αποδέχτηκε την πρόταση της Π.Ε.Ε.Π.Σ. ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα χορήγησης στολής μαχίμου υπηρεσίας στους συναδέλφους των τελευταίων εκπαιδευτικών σειρών, που εξακολουθούν να εκτελούν υπηρεσίες με τα πολιτικά τους ρούχα, από το υπάρχον απόθεμα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


Για το Δ.Σ.


  

Ο Πρόεδρος

Σεραφείμ Τσιουγκρής

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Ζέρβας


Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Εγγραφείτε στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form

Ενημέρωση Μελών

 


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag