Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


18/01/2010

Κατάθεση Ερώτησης στη Βουλή απο τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Άγγελο Κολοκοτρώνη αναφορικά με την χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας στους Εθελοντές Πυροσβέστες


ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς : Αξιότιμο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Θέμα : « Αιτήματα της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος »

Κύριε Υπουργέ,

Η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος , παρ’ όλη την προσφορά των μελών της από την ίδρυση της Ένωσης (2008) έως σήμερα, τα μέλη της δεν έτυχαν της δέουσας υποστήριξης, με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα να μην τους έχει χορηγηθεί ούτε ένα μέσο ατομικής προστασίας.

Έτσι είτε αναγκάζονται να τα αγοράζουν καταβάλλοντας ατομικά πάνω από 1000 Ευρώ , είτε να συμμετέχουν στα συμβάντα χωρίς τον εξοπλισμό αυτόν, εκθέτοντας τον εαυτό τους σε μεγάλους κινδύνους.

Οι 1500 Έλληνες Εθελοντές Πυροσβέστες, οι οποίοι δεν διεκδικούν ουδεμία επαγγελματική αποκατάσταση ή αμοιβή για το παρεχόμενο έργο τους, το μόνο που ζητούν είναι η υποστήριξη της Πολιτείας, τα μέσα και τα εχέγγυα, για να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους υπηρετώντας τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον.

Ερωτάσθε Κύριε Υπουργέ:


Προτίθεσθε να ικανοποιήσετε άμεσα τα δίκαια αιτήματα της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστών, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εξοπλισμένοι από την Πολιτεία με τον απαιτούμενο απαραίτητο εξοπλισμό ;


Ο Ερωτών Βουλευτής


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΛΑ.Ο.Σ

Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag