Μάθε για το rescEU

rescEU-KeyVisuals-A3-EL-5

Κάντε Δωρεά στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Επικοινωνία


Επικοινωνήστε μαζί μας

« This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. »


logo stop aeve

Η STOP είναι μια δυναμική επιχείρηση που εξειδικεύεται στο χώρο των Μέσων Ατομικής Προστασίας. Βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά, στο κέντρο της ελληνικής ναυτιλίας. Ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια βασισμένη σε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής δερμάτινων γαντιών και εξελίχθηκε στον ηγέτη της αγοράς προσφέροντας λύσεις ατομικής προστασίας σε ένα ευρύ πελατολόγιο διεθνώς. Η STOP συνδυάζει άψογα το κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό έτοιμο να προσφέρει λύσεις και εξειδικευμένο εξοπλισμό ασφαλείας για κάθε περίπτωση. Η σημασία στη λεπτομέρεια παντρεύεται με τα άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία κάνουν τη Stop τον κατάλληλο συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη σύγχρονη αγορά του 21ου αιώνα.


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΣΕΣ  ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Τον Iανουάριο του 2013 πραγματοποίησε χορηγία 7 Αντιανεμικών Μπουφάν συνολικής αξίας 250€ στους Δόκιμους Εθελοντές Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά.

Τον Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποίησε χορηγία 4 ζευγών Μποτών Πυρόσβεσης συνολικής αξίας 500€ οι οποιες παραδόθηκαν σε Εθελόντριες Πυροσβέστριες - μέλη της ΠΕΕΠΣ. 

Το Νοέμβριο του 2017 πραγματοποίησε χορηγία 10 αδιάβροχων συνολικής αξίας 300€ τα οποία παραδόθηκαν σε Εθελοντές Πυροσβέστες - μέλη της ΠΕΕΠΣ.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Εταιρίας.

 Εύρεση

Ακολουθήστε μας στο...


Facebook

twitter

YouTube

Γίνε Μέλος στην Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Gine melos
QR Code for JotForm form


Τηλ. Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - 199 Σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
Καλέστε 199

FireMag