Προσφορά ασφάλισης ατυχήματος εν ώρα υπηρεσίας για Εθελοντές Πυροσβέστες από την INTERAMERICAN


Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι/ισες,


Σας ενημερώνουμε οτι η INTERAMERICAN, μετά από ενέργειες του αείμνηστου συναδέλφου και ασφαλιστικού συμβούλου της, Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη Παναγιώτη Πλεξίδα, προσφέρει προς όλους τους Εθελοντές Πυροσβέστες, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης σε περίπτωση ατυχήματος τόσο κατά την άσκηση των πυροσβεστικών καθηκόντων όσο και εκτός.
Το ασφαλιστικό πρόγραμμα – συμβόλαιο μεταξύ άλλων παρέχει:
α) Νοσοκομειακή κάλυψη, σε περίπτωση οτιδήποτε ατυχήματος εν ώρα υπηρεσίας, είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο 20000 Ευρώ (χωρίς ποσό απαλλαγής).
β) Νοσοκομειακή κάλυψη, σε περίπτωση οτιδήποτε ατυχήματος εκτός υπηρεσίας, είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό νοσοκομείο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο 20000 Ευρώ (χωρίς ποσό απαλλαγής).
γ) Παροχή ειδικού επιδόματος για νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο 250 Ευρώ την ημέρα με ανώτερο τις 5 ημέρες.
δ) Παροχή ειδικού επιδόματος για νοσηλεία με χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο 500 Ευρώ την ημέρα με ανώτερο τις 5 ημέρες.
ε) Άμεση Ιατρική Βοήθεια «Γραμμή 1010» με Γιατρούς, Ασθενοφόρα, Ελικόπτερα και Αεροπλάνα υγειονομικά για την Άμεση διακομιδή του ασθενούς είτε βρίσκεται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το κόστος των ασφαλίστρων υπολογίζονται περίπου στα 90 ευρώ το έτος και το συμβόλαιο που υπογράφεται είναι ατομικό μεταξύ της INTERAMERICAN και του κάθε Συναδέλφου και χωρίς καμία εμπλοκή της ΠΕΕΠΣ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την κ. Βαλάντη Ευπατρίδη (Ασφαλιστική Σύμβουλος – Συνεργάτης και μήτερα του αείμνηστου συναδέλφου Παναγιώτη Πλεξίδα) στο 694 58 11 819