ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ
Στην Ελλάδα, η εθελοντική πυρόσβεση ιδρύθηκε με νόμο το 1991. Σήμερα, υπάρχουν 2000 εθελοντές εθελοντές πυροσβέστες και το μόνο κίνητρο τους είναι η πίστη τους στην ιδέα του εθελοντισμού, την αγάπη για αυτό που κάνουν και τη βούλησή τους να προσφέρουν στον συμπολίτη τους την ωρα αναγκης. Οι περισσότεροι εθελοντές είναι νέοι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα καθώς και άνεργοι και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν οικογένειες και παιδιά. Οι εθελοντές πυροσβέστες θεωρούνται ως μη μισθωτοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με καθήκοντα παρόμοια με εκείνα των αμειβόμενων πυροσβεστών. Η Ένωση Ελλήνων Εθελοντών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να εκπροσωπήσει και να προωθήσει τους Έλληνες Εθελοντές Πυροσβέστες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σε μια προσπάθεια να φτάσει η Ελλάδα στο επίπεδο των πιο σύγχρονων και ανεπτυγμένων χωρών όπου οι εθελοντές πυροσβέστες γίνονται δεκτοί και καλωσορίζονται από τους πολίτες και την κυβέρνηση αρχές. Η Ένωση Ελλήνων Εθελοντών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι ένας αντιπροσωπευτικός οργανισμός με εθνική και διεθνή δράση, που εκπροσωπεί και προστατεύει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εθελοντών πυροσβεστών και προωθεί εθελοντικά μη αμειβόμενες υπηρεσίες πυροσβεστικής και διάσωσης στην κοινωνία γενικά, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

  • Υποστηρίζοντας μας:
  • Μας βοηθάτε να επιτύχουμε τον στόχο μας που είναι η βελτίωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών διάσωσης στην Ελλάδα
  • Μας βοηθάτε να αγοράσουμε τον απαραίτητο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό για εθελοντές πυροσβέστες
  • Βοηθάτε τους κατά τόπους Εθελοντικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς και Κλιμάκια να αγοράσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό πυρκαγιάς και διάσωσης
  • Βοηθάτε την τοπική πρόληψη πυρκαγιών και συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος
  • Κάθε δολάριο/ευρώ είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς!!! Ακόμη και μια μικρή δωρεά, για εμάς σημαίνει πολλά ! Η βοήθειά σας χρειάζεται τώρα!

Μπορείτς να μας στηρίξετε:
Με μεταφορά/κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Τράπεζας EUROBANK με την χρήση της υπηρεσίας e-banking ή την καταβολή του ποσού στο ταμείο της τράπεζας στα παρακάτω στοιχεία:

ΙΒΑΝ: GR82 0260 6300 0000 3020 0698 961
SWIFT BIC: ERBKGRAA
Δικαιούχος: Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Παρακαλούμε στο πεδίο σχόλια αναγράψτε “Δωρεά“
Μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών «LIVE PAY» της EUROBANK με χρήση της χρεωστικής, της πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας σας, οποιασδήποτε τράπεζας που φέρει το σήμα VISA ή MASTERCARD