Διενέργεια Ψηφοφορίας μέσω Ηλεκτρονικού Συστήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διενέργεια Ψηφοφορίας μέσω Ηλεκτρονικού Συστήματος

Αρ. πρωτ. 1082
Αθήνα, 04-03-2022

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι/σες,

Όπως γνωρίζετε, τo Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Π.Ε.Ε.Π.Σ. Οι εκλογείς θα μπορούν να ψηφίσουν είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΖΕΥΣ» το οποίο εξασφαλίζει το απόρρητο και αδιάβλητο της διαδικασίας.

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2022 και να το δηλώσουν στην Εφορευτική Επιτροπή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ακόλουθου συνδέσμου  https://form.jotform.com/220616914895363  μέχρι το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 18:00

Μετά την υποβολή της αίτησης θα λάβετε άμεσα από την εφορευτική επιτροπή επιβεβαιωτικό email ότι έλαβαν την αίτησή σας. Παρακαλούμε να ελέγξετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Σε περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Χαράλαμπο Ζάχαρη στο 6907004111

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όσοι δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν μέσω της Ηλεκτρονικής Διαδικασίας δεν θα μπορούν μετά να αλλάξουν τρόπο ψηφοφορίας. Όσοι δεν υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση θα θεωρηθεί ότι επιλέγουν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία.

Όσοι επιλέξουν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιηθούν οικονομικά και την ημέρα των εκλογών.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, την Κυριακή 13 Μαρτίου θα λάβουν email για συμμετοχή σε δοκιμαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία προκειμένου να υπάρξει εξοικείωση με το σύστημα και να εντοπιστούν πιθανόν προβλήματα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Σεραφείμ Τσιουγκρής                                  

Ο Γεν. Γραμματέας
Παύλος Κόκκος