Η Insurancemarket.gr υποστηρικτής της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει την  insurancemarket.gr , την μεγαλύτερη online υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών στην Ελλάδα, στην οικογένεια των υποστηρικτών της.

Στο πλαίσιο της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποφάσισε να δωρίζει 5 ευρώ στην Π.Ε.Ε.Π.Σ. με κάθε συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας που θα εκδοθεί από 1 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου.

Αναφερόμενος στην ενέργεια αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Σωτήρης Παπαντωνόπουλος Μαντόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συμβάλουμε στην οικονομική ενίσχυση ενός τόσο σημαντικού και πολύτιμου οργανισμού όπως είναι η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος. Ήταν μια ενέργεια που θέλαμε να κάνουμε καιρό και με τις πρώτες φωτιές του καλοκαιριού να έχουν ήδη εμφανιστεί, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε κι εμείς το δύσκολο έργο των εθελοντών πυροσβεστών και να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην προστασία των δασών μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι δε θα έχουμε τις δραματικές καταστάσεις των τελευταίων ετών».

Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της Π.Ε.Ε.Π.Σ., Εθελοντής Πυρονόμος Σεραφείμ Τσιουγκρής ανέφερε ότι: “Το ΔΣ καθώς και τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, ευχαριστούμε θερμά το insurancemarket  για την πρωτοβουλία αυτή και για το ενδιαφέρον προς το έργο του εθελοντή πυροσβέστη. Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς που επιλέξαμε να υπηρετούμε στο Πυροσβεστικό Σώμα με την ιδιότητα του εθελοντή, να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορείς που αντιλαμβάνονται και στηρίζουν το έργο μας, που αποδέκτη έχει την ελληνική κοινωνία, καθώς και το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας.”

Από το Γραφείο Τύπου