Οι Εθελοντές Πυροσβέστες στηρίζουν την Κιβωτό του Κόσμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρ. πρωτ. 984
Αθήνα, 23-04-2020

Οι Εθελοντές Πυροσβέστες στηρίζουν την Κιβωτό του Κόσμου

Στις μέρες μας, η βοήθεια στο συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη, είναι πράξη ευθύνης. Η αλληλεγγύη, η αλληλοϋποστήριξη, και ο εθελοντισμός αποτελούν βασικές αρχές των κοινωνιών και μέσα από αυτές προοδεύουμε και αναπτυσσόμαστε. Όλοι μας οφείλουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και όταν αυτοί που χρειάζονται βοήθεια είναι παιδιά, η οφειλή γίνεται ηθική υποχρέωση και οι έννοιες αυτές αποκτούν βαρύνουσα σημασία.
Με δεδομένο ότι αυτή την στιγμή, με την στήριξη της Πολιτείας αλλά και πολλών μεγάλων ιδιωτικών Φορέων έχει εξασφαλιστεί, όσο το δυνατόν, η υλική στήριξη των δομών υγείας, που δοκιμάζονται από την πανδημία που μαστίζει και τη Χώρα μας, η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος αποφάσισε, την ενίσχυση της “Κιβωτού του Κόσμου” με το ποσό των 1000 €, συμβάλλοντας με αυτόν τον ελάχιστο τρόπο στην εξασφάλιση της παροχής ΑΓΑΠΗΣ και ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ στα παιδιά που το έχουν ανάγκη ειδικά αυτή την περίοδο.
Στην πατρίδα μας έχουμε την ευτυχία να υπάρχει μια δομή, η Κιβωτός του Κόσμου, που την αγάπη και την αλληλεγγύη στα παιδιά την έχει κάνει πράξη και της οποίας την προσπάθεια ηγείται ο πατέρας Αντώνιος.
Γιατί ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής.
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!
Είθε η Ανάσταση του Κυρίου μας να αποτελέσει το φάρο της δικής μας Ανάστασης.

Απο το Γραφείο Τύπου της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Τηλ. επικοινωνίας:
Πρόεδρος Σεραφείμ Τσιουγκρής 6980360855
Αντιπρόεδρος Δημήτριος Ζέρβας 6945291080